Moderní stavby vysoké kvality


Drtivá většina lidí musí v současné době financovat svoje bydlení hypotékou, protože stavba domu je dnes extrémně finančně náročná. Z tohoto důvodu lidé hledají cesty, jak ušetřit alespoň nějakou částku. Stavba svépomoci je stále rozšířenější, protože lidé nechtějí platit práci firmě. Je to škoda, protože existuje mnoho moderních a inovativních řešení, která můžete mít ve svém domě i vy. Proto je lepší na některých částech domu nešetřit, a raději si připlatit za kvalitní provedení firmou, která ví, co dělá. Velice důležitá je fasáda. Pro většinu lidí fasáda znamená olepení domu polystyrenem.

projekt domu

Je pro mě důležité, že jim domem nebude unikat teplo, ale už si neuvědomují, že polystyren je umělý materiál, který uzamkne vlhkost v domě. Pokud máte problém se starším domem, který zevnitř plesniví, určitě není dobrý nápad bez dalšího nechat udělat polystyrenovou fasádu. Mnohem lepší je zajistit si firmu která vám nabídne víc než jen polystyren. Naše společnost nabízí moderní, a především inovativní fasády, které jsou prodyšné a neuzamykají vlhkost uvnitř domu. Moderní materiály a speciálními postupy zamezíme tomu, aby váš dům plesnivěl, protože zajistíme http://www.uzlaterybky.cz/co-vse-pro-vas-zajistime/ proudění vzduchu způsobem, který vám polystyren ani vata nikdy neumožní.

muž práce

Zabýváme se projektováním a montáží zateplení na novostavbách i na starších domech. Budete překvapeni, jak může fasáda skvěle zateplovat a zároveň nechat proudit vzduch. Je to jediná možnost, jak zamezit vzniku plísní. V tomto oboru se pohybujeme již mnoho let, disponujeme mnoha certifikáty, a věnujeme se fasádám a různým konstrukcím. Díky tomu víme, co děláme a můžeme se neustále zlepšovat. Pokud se budete chtít něco dozvědět o tom co děláme a také o nás, prohlédněte si náš web, kde najdete i náš tým společnosti Grimblok.cz. Dozvíte se zde také, na jakých významných projektech jsme se podíleli.