Dárek pro přítelkyni v podobě iPhone 8 s krytem


Mobilní telefony jsou v současné době vhodnou motivací k obdarování našich blízkých. Mobilem neurazíte vlastně nikoho, a i když jejich ceny spíše klesají, stále se mezi nimi dají nalézt modely luxusnější a z uživatelského pohledu zajímavější. Tlačítkovým telefonem dnes již nikoho neoslníte, i když mají stále svůj význam, protože mohou dobře posloužit jako pracovní přístroj pro řemeslníky nebo být vhodným průvodcem v terénu při outdoorových aktivitách. Tlačítkový telefon koupíte za pár stovek a jeho případné poškození vás nijak trápit nemusí.

mobil v lese

Něco jiného jsou ale mobily s dotykovým displejem a s operačním systémem, jsou to malé počítače, takže to vlastně už není ani telefon, a do této kategorie řadíme i oblíbené iPhone 8. Jestliže se rozhodnete darovat právě tento přístroj své přítelkyni k narozeninám nebo pod vánoční stromek, měli byste jej opatřit vhodným krytem na iPhone 8. Může to být například knížkové pouzdro. Je velmi elegantní, líbivé a zároveň praktické a mohlo by vaši přítelkyni potěšit víc, než jiné typy krytů.

mobilní telefon

Eko-kůže – vnější skelet knížkových pouzder se vyrábí z polyuretanu, jehož výrobní název zní eko-kůže. To proto, že svým vzhledem připomíná pravou zvířecí kůži, ale výraz „eko“ naznačuje, že jde pouze o výrobek z plastu. Eko-kůže je velmi odolná, pevná a také vzhledově atraktivní, proto se s těmito pouzdry počítá i na různých společenských akcích. Mobil zabalený do pouzdra z eko-kůže vytváří reprezentativní vzhled, vhodný pro každou akci. Pevnost eko-kůže je také v praxi testována na stélce dámských sandálů, ty bývají velmi mechanicky namáhané a snadno se tu přesvědčíte o tom, jak pevný materiál eko-kůže je. Ovšem ani eko-kůže nemá neomezenou životnost, to vám ale nemusí vadit, protože tato pouzdra jsou velice levná a dobře dostupná v mnoha barevných variantách.